torsdag 18 februari 2010

OS!!!

Ska väl först säga, tråkigt för Anja att hon försvann direkt där.. hon låg ju på en säker silver peng då hon tok-krasha. Så det va synd. Och vad hände i sprinten Sverige? ajjajaj...


Men nu: ISHOCKEY!
Tre Kronors första match i detta OS var en väldigt solid insatts, bortsett från ett väääldigt darrigt 3mot5 boxplay i början av 2:a perioden. Man märker att det är första matchen och att spelarna håller på att spela ihop sig med varandra.
Franzén måste jag säga stog ut mycket. Han visa verkligen att han vill spela och gjorde det på ett fartfyllt och härligt sätt. Så, mer av honom hoppas jag på!
Förrutom The Mule, va det väl inte någon annan som visade så mycket egentligen. Affe var också rätt rapp på skridskorna och grävde ju fram pucken till 2-0 målet, så det ska han ha cred. för. Elitserie spelarna Foppa och Mange Johansson kändes liite efter i tempot, men de kommer nog in i det förhoppningsvis.
Murray satte in några tacklingar också, såklart! Ändå så kändes det backparet med Murray och Oduya lite osäkert ändå. De är väl lite mer åt det tunga hållet än åt det spelsäkra. ;)
Hörnqvist och Weinhandl tyckte jag hade lite svårt att komma in i sina kedjor också... men som sagt ge det nån match till så kommer det nog bli bra.
DOCK så ska man väl inte glömma Lundqvist i målet. Han var säkerheten själv i denna match och trots ett skott i ribban och ett i stolpen så spelade han väldigt inspirerat. Roligt att se!

Men som sagt, en solid och rätt trevlig första match mot Tyskland.
Detta kan bli roligt det!