tisdag 28 juli 2009

Comic-Con... part 2!

OJ va fel man hade. För mer fanns det att rapportera om från nördarnas paradis. Lets get right to it then... PANEL FRENZY!

Orkar inte skriva så mkt om varenda panel då det var så jävla många! :D
***Läs på egen risk, då det kan finnas lite spoilers i texten***

Burn Notice panel, där Bruce Cambell tog upp mycket platts i de andra skådisarnas frånvaro. Snacket om en eventuell film kom också upp.

Sheldon, Penny och Leonard var alla där då The Big Bang Theorys panel drog igång. Tydligen så kommer relationen mellan Penny och Leonard utvecklas lite mer, och Jim Parson(Sheldon) pratade lite om Emmy nomineringen.

Supernaturals hela förra säsong var väldigt mörkt och dyster, men det ska tydligen ändras i den kommande säsongen av The CWs populära serie. Mark Pelegrinno(Jacob från Lost) som kommer inta rollen som Lucifer, ser jag mest fram emot. Its gunna be asum!

24 är tillbaka, med en ny dag och en president som behövs skyddas! Det ska tydligen bli lite mer humor i den nya säsongen, men Sutherland säger försäkrande; "Don't Worry, we still blow shit up!"! :D

Some stuff om Chuck, och den nya plottwisten! Och där även svenska Mini Andén kommer att göra ett MYCKET välkommet återbesök. >:3

Tydligen så sitter Seth MacFarlane(Family Guys skapare) och jobbar på ett kontroversiellt avsnitt om den abort frågan. Som till och med han själv inte tror kommer förbi FOXs cencur-mur. Men lugna, det kommer att finnas med på DVD-släppet av säsongen.

Psych(som börjar sin nya säsong på fredag nästa vecka) panelen bjöd på mycket spoiler snacks och dansande! Låter som en helt underbar säsong är på ingång!

Annat är det för Dexter, där familjelivet börjar gå ut över hans "extra arbete". Also... John Lithgow(Tredje Planeten från Solen) kommer spela en ful typ i den nya säsongen.

En av hösten kommande serier är den nya Human Target, som ser rätt hyffsad ut om man utgår från trailern. Men de har varit luringar förr, så man får väl se vad det blir i slutändan. I alla fall kan man se trailern här.

Och sist men inte minst, Lost panelen. Då detta är den sista panelen för gänget så hade de en liten fan service panel, där de visade massa saker som fansen hade filmat och gjort själva. Men det talades också om viktiga saker, ang. sista säsongen. Tydligen så ska säsong 6 vara lik säsong 1 om man går via upptäckter, saker kommer att gå snabbt fram, vilket tyder på MOAR AWESOMENESS! Finns även en film på Michael Emerssons(Ben) audition till rollen som Hurley, som kan va värd att se. :)
En annan länk med lite fler filmer, inkl. en "reklam" med Hurley och ett fake inslag på Americas Most Wanted om Kates kriminella aktiviteter, PLUS att man kan se hela panelen via Youtube länkar(det orkar jag inte länka till då det finns där ;]).


Sxephil, där han snackar om MJ, och klåpen som blockade 4Chan... the /b/hive is gonna get yah moffos! :D
And for all that is holy, kolla på KassemGs Comic-con rapport, its awsum xD.


My gawd... That Rikku chick is fking HAWT! :3

Då va det slut. Eller...?
Aja, får väl se om det ploppar upp nått mer från Comic Con.

EpicBattleCry ep 39 is out, och det var ett väldigt trevligt avsnitt denna vecka. So check that out ovah here.
Och en kort trailer för Modern Warfare 2s multiplayer, där man tydligen kommer kunna TOTAL ÄGA folk från flygplan! Can't fucking wait! :D

Anna Brolins hektiska dygn innan och under Circus Zlatans intåg vid Nou Camp bör läsas. Låter väldigt jobbigt och onödigt stressigt. ^^

\o.