måndag 27 juli 2009

Comic-Con!

Vilken kavalkad av nyheter(?!) det kommer från Comic Con.


Nya gameplay filmer från Darksiders och Dante's Inferno, EAs kort i denna orgie av hack n' slash genren. Man får ej glömma att nämna det spel som nästan ser mest intressant ut, nämnligen Bayonetta. Det ser ut som Devil May Cry på steroider. Film på det finns här. Ska bli väldigt intressant o se mer från det, definitivt något för de som har spelat DMC förrut.
Annars har det kommit massa nytt om bl.a The Saboteur, L4D2, Lost Planet 2, God Of War 3, och mycket annat, filmer på det finns som vanligt på Gametrailers.
En annan rätt intressant nyhet är det nya DLC packetet till Star Wars: The Force Unleashed. Där du än en gång tar rollen som Starkiller, fast denna gång som en sith i ett rätt coolt "what-if"-scenario. Liten film på det finns här.
Till sist i denna trailer extravaganZa: en ny del av Jack Blacks roliga lilla mini-serie Brutal Thoughts. Brütal Legend var f.ö huvudämnet i nyaste GTTV, så check it out!


Nu lite anime-relaterat! Xboxs kassako Halo får en anime adaption. Ska bli väldigt intressant att se vad som händer med det projektet. Det verkar väldigt ambitiöst, med några väldigt stora namn som är med o gör den. Själv håller jag tummarna för en underhållande serie! Debut trailern på det.
Även Iron Man och Wolverine får anime skildringar. Där ser dock Iron Man ut att bli något bättre. Båda de två serierna är gjorda med underlaget att karaktärerna var från Japan från början och inte USA. Ett rätt intressant utgångsläge, dock såg ju Wolverine sådär ut.
Men grabbarna på Madhouse brukar inte göra någon besviken!

Och så, teh big story(om ni frågar mig). En uppföljare till The Dark Knight ska tydligen börja filmas nästa år, enligt Gary Oldman. Där han efter en fråga om det svarat: "The next Batman is next year, so I think it is two years away. But you didn’t hear it from me.". Så nu är det bara att sitta och hoppas på att det blir något officiellt uttalande om det, och att inte Oldman är helt ute och cyklar.

Phew, då va det över(om det inte kommer någonting mer från Comic Con). Hoppas ni inte blir helt overwhelmed av alla länkar, ciao!