fredag 9 oktober 2009

Nya Guldkorn!

Yes! Serie-genomgången fortsätter! Denna gång med lite med några nya serier, som man SKA se, eller några man ska hålla sig undan från.

Kan väl börja med den serie som har överraskat mig mest av de nya; Modern Family. Modern Family är en "mockumentary" i stil med The Office, fast denna serie handlar istället om 3 olika familjer. Ett gay par som har precis skaffat en baby under en Thailands resa, en helt vanlig "Svensson familj" med 3 barn, och ett par med ett barn. Alla dessa familjer är släkt på något sätt med varandra.
Med skådespelare som verkligen funkar med varandra och en Ed O'Neil(Al Bundy från Våra Värsta År) i topp form, gör detta till en av de roligaste serierna som går på TV just nu. Och man kan inte undgå att bara älska pappan i "Svensson" familjen som gör allt för att vara "Cool" och "Inne" med ungdomarna, som han säger själv.
Allt är bara en underbar gryta av kaos och gapskratt som man inte får missa! Hett tips för er komedi-sökare!

FlashForward är en ny thriller serie där story är som sådan att, alla människor i hela världen tappar medvetandet i 2 minuter. Under de 2 minuterna ser de 6 månader in i framtiden och får veta vad som kommer hända med dem då.
För att vara den serie som ska gå hand i hand med Lost, så måste jag säga att de 2 första avsnitten verkligen levererar. Piloten slutar på ett väldigt bra och mystiskt sätt som gör en vilja se mer. Gillar ni Fringe och Lost så får ni absolut inte missa denna!

Trauma är nästa på listan. Handlar om ambulansförare och deras vardag i San Frans(kr)isco . Piloten var överraskande explosiv och tumultartad och var hyffsat bra. Ävan andra avsnittet levererade rätt bra. Man får väl se hur länge det räcker. Än så länge känns fortfarande karaktärerna outforskade och det behövs nog lite mer på det planet för att detta ska hålla längre.

Aja! Mer nya serier imorrn! CIAO! \o.