söndag 15 januari 2012

Divisional Round! Dag 2! GO PACK!

Herregud, känns att som att när jag tvivlar på någon speciell person så går de ut och gör en bra match. Alex Smith gör en bra match och tar SF till en NFC Championship match mot antingen Packers(hoppas vi på! =D)eller Giants. Han hade ju dock SJUKT stor hjälp av en viss Tight End. Vernon Davies hade 180 yards och 2 TDs, det är pretty fucking ridiculous. Han satte upp den första TDn, fångade lång passningar som satte upp för fler. Han var helt outstanding.
Men New Orleans, WTF MAN? 5 TURNOVERS? REALLY? Snacka om att ha en dålig dag på fel tillfälle. SFs försvar och Special Teams gjorde bra i att få fram dom. Speciellt försvaret spelade väldigt aggressivt och bra.

Patriots - Broncos gick rätt som förväntat. Broncos hade inte ens spotrmössa till chans. Brady var för bra igår helt enkelt(och GRONK!). Och när man ligger under med nästan 30 poäng är det svårt att Tebow Time ska inträffa. :P

Men nu till dagens bataljer!

Packers hemma mot Giants. Jag är orolig. Jag har på känn att vi möter ett Giants som är heta på rätt tillfälle. Deras D-Line är jävligt läskig och Manning spelar sitt livs bästa fotboll. Vi får tillbaka lite skadade folk, och det kommer behövas. Speciellt O-Line grabbar som får vila ut och komma tillbaka. Mycket hänger på Rodgers, som alltid. Med ett runninggame som är i princip obefintligt(om det nu inte blir som förra året och Starks kommer in och kör lika hårt i slutspelet) så måste han spela bra.
För jag tror knappast att GB försvaret kan vända och spela helt fantastiskt, väldigt otippat om det händer. Vi kan inte stoppa springspel, men vad vi kan göra är att ta bollen via interceptions, och det är där som vi kan sno lite poäng. Som nog kommer att behövas. Jacobs och Bradshaw kommer att springa hårt mot försvaret och Manning kommer såklart att hitta Cruz, Nicks, Manningham, eller TE:n Ballard. USCHA!
Jag är som sagt orolig. Men jag måste ju tro att gubbarna klarar det på hemmaplan! GO PACK GO!

I den andra är det upp till bevis för viss herr Flacco. Baltimore Ravens mort Houston Texans kommer bli ett krig. Jag älskar att se Ravens spela, speciellt deras försvar med Ray Lewis, SUGGS och Reed! Det är en njutning varje gång. Visst hade jag hellre sett att de spelade mot Steelers här men man får ta vad man får. Texans försvar och deras runninggame blir nyckeln till den här matchen. Kan försvaret stoppa den i vissa fall skakiga Ravens QBn Flacco eller RBn Ray Rice? Kan de få igång Arian Foster mot ett Ravens försvar som käkar QBs och springspel till frukost? Det ska bli väldigt spännande att se!

Packers vinner(DE MÅSTE!!) mot Giants.
Ravens vinner mot Texans.

Here we go!