onsdag 17 juni 2009

Berg-säkert!

Jaja, jag tog den titeln från Fotbollskanalen.se, men den var så klockren! :D

För det va verkligen en bergsäker vinst idag mot Vitryssland, för det underhållande svenska U21-landslaget. Sverige ägde verkligen hela matchen, de spelade tekniskt och mycket bra fotboll. Dock kom en kalldusch mitt i den svenska brilliansen; en helt SJUK kanon av Kislyaks som borrade sig in bakom en helt chanslös Dahlin i målet. Men Sverige kom tillbaka några minuter senare med ett långskott från en viss herr Elm. Förvisso var det rätt turligt, då det var en styrning som ställde målvakten totalt. Men sedan började Berg-show. Första målet för Berg kom genom en helt outstanding soloprestation, då han dribblade förbi 3 man o tåfjutta in 2-1. Sedan via en rysligt snygg framspelning av Toivonen, satt Berg dit den på volly; 3-1.
I andra halvlek sedan så kontrollerade Sverige matchen och Berg kunde i den 80:e minuten sätta dit sitt tredje mål efter lite målvaktsslarv. För att sedan avsluta matchen så satt Svensson dit en ohygglig kanon rakt i krysset(Årets mål, anyone?).
Så all in all, en mycket bra öppnings match för Sverige, som gör att det ser MYCKET ljust ut i de näst-kommande matcherna. :D