torsdag 11 juni 2009

Weeds - teh Milf is back!

Sveriges match tidigare idag var väll godkänd. Första halvlek var dock under all kritik. Det var en plåga att se på, och Malta utnyttjade det svaga motståndarna och hade en JÄTTE chans att göra mål på. Efter ett vansinnigt utkast av Isaksson så fick de 2-3 lägen under samma sekvens som alla kunde resultera i mål. Men som tur är det Malta vi mötte, och inte Portugal. När sedan andra svenskmålet kom under andra halvlek så fick vi två till utav bara farten. Och äntligen fick Zlatan göra mål.


WEEDS s05e01!
*SpoilrZ*
Helt underbart att få tillbaka denna guldklimp till serie! Och inte nog med att den är tillbaka, första avsnittet var rå najs! Andy blir helt utslagen när han får veta att Nancy är gravid och i ett försök att liva upp sig så bakar han bananbröd, många också! :D
Och stackars Celia som blir helt ignorerad av sina "vänner", fast egentligen är det väl inte så synd om henne! \o.
Allt som allt en fulländad säsongspremiär i mina ögon!

Ett litet serietips: Nurse Jackie.
Edie Falco från Sopranos spelar här en sjuksköterska som är lite utav en junkie och blir hög på lite olika läkemedel. Känns lite som en Showtime-version av House, lite grovare på alla sätt och vis, men fortfarande hinner den klämma in små kuligheter. De första två avsnitten var rätt hyffsade, så jag kommer nog att följa den i några veckor här och se om det är något att fortsätta se på.

!<0