måndag 15 juni 2009

Helg-Update

Helgens gameshows: Invisible Walls och EpicBattleCry!


IW snackar om hela E3, Booth babes och Prototype. Medans EBC disskuterar saker de missade att rapportera om från E3. Plus lite annat smått o gott! So, check 'em out!

Måste även rekommedera en titt på PhillyD! Gotta love the MEGAN FOX WATCH!

Kommer nog skriva ihop en liten mini-recension av Prototype också, då jag precis drog igenom det i helgen. Jävligt underhållande spel.

In other news, U21-EM och Confederations Cup börjar båda 2 nu under de närmaste dagarna. Så det kommer jag hålla ett extra öga på också. Spanien vann f.ö sin första match mot New Zeeland(big surprise där!) med hela 5-0, efter ett hattrick av Torres och Villa/Fabregas nätat. Spanien blir nog väldigt vassa i detta För-VM, men man vet aldrig. Med lag som Italien och Brasilien emot sig kan det bli väldigt tufft.
U21-EM, hålls ju i Sverige i år, vilket betyder att det blir lite extra skoj att se på Sveriges lag, som har ett rätt bra lag i år. Men vi har hamnat i en riktigt äcklig grupp tillsammans med Vitryssland, Italien och Serbien. Vitryssland anses vara det sämsta, medans Italien och Serbien är två, väldigt bra lag. England kommer också med ett kanon lag, med Theo Walcott i spettsen och flera andra mycket bra Premier League-spelare. Så ska bli kul att följa båda dem turneringarna!