lördag 6 juni 2009

Landskamp!

Sitter och funderar om dagens landskamp mot danskarna imorgon och är lite orolig. Danskarna är ett jävligt bra fotbollslag, om inte annat så visar kvalgruppen detta. Vi ska nog inte lita allt för mycket på våran nya italienska skyttekung, hur länge sedan var det han levererade på riktigt? Men han kanske kommer i en bra sving nu med skytteliga vinsten och allt, och vem vet, kanske, kanske(!!) gör mål denna gång! \o.


Sidospår: Vad i helvete ska Zlatan göra i Barca?! Att han ska bytas mot Eto'o plus en grov mellanskillnad i pengar, finner jag ingen som helst grund i. SÅ bra är inte Zlatan. Eto'o däremot är ju kung i Barca... jag fattar ingenting. Men men, det är ju ett rykte, och man vet ju hur illa det är med rykten. :>

OT:Är riktigt taggad på denna match, kanske framför allt tack vare herr Ekwall och herr Lundh som kommit med 5 minuters uppdateringar varje dag här inför matchen imorgon.
Riktigt roligt och sitta o lyssna på deras debateringar om vem som ska spela på backplattsen (Safari, Johansson eller kanske Wendt), själv säger jag Safari, som känns som ett lite mer internationellt anpassad.

Men nog om detta... nu blir det ett Supernatural avsnitt innan man slaggar! \o.